Articole      Teste de dezvoltare      Convorbiri on-line      Carti
  Stiri      Protectia copilului      Acces membri      Forum
Donald W. Winnicott
Consultatia terapeutica a copilului

Am ales cateva scurte fragmente din carte pentru a-l lasa chiar pe autor sa va dezvaluie ideile directoare ale acestei carti: ...
Resurse inainte de toate!

Cand editura Humanitas scotea pe tarabe primele carti de psihologie, dupa o seceta editoriala ce tinuse (cu mici intreruperi) cateva zeci de ani, incepea pentru psihologia din Romania o perioada de acumulare. Din acel moment, multe au fost "noutatile" pe care le-am redescoperit: cursuri si facultati de psihologie, carti si colectii de carti, emisiuni radio, rubrici in reviste, cabinete private, asociatii si, de curand, chiar si o lege a psihologului. Toate aceste eforturi depuse pentru rezamislirea unei profesii de mult interzise, incep sa dea roade. Psihologii formati in ultimii 15 ani (acea parte dintre ei care a reusit sa treaca peste toate piedicile si neajunsurile specifice situatiei de "colonist") au ocazia de a se orienta catre exterior si de a-si oferi serviciile in o multime de domenii. Situl PSIHOLOGIE.ro va reuni exact aceste doua tendinte. Vom construi un depozit de resurse atat pentru psihologi cat si pentru cei carora acestia le pot fi de folos.

Proiectul de dezvoltare a sitului cuprinde mai multe sectiuni ce vor fi inaugurate in timp. Sectiunea cu care am decis sa incepem este una dedicata copiilor, celor pe care psihologia ii poate ajuta inca din primele zile de viata. In plus, aceasta alegere are si o valoare sentimentala, ea semnificand si nasterea sitului PSIHOLOGIE.ro. Copil, parinte sau psiholog, te asteptam sa te implici, sa oferi, sa primesti si in final sa participi la construirea unui punct de referinta pe internetul romanesc.

Joi, 1- Ianuarie 2004
PSIHOLOGIE.ro Resurse inainte de toate!
 Cineva te citeste pe forum


+ Resurse inainte de toate!

+ Cineva te citeste pe forum

Este strict interzisa copierea materialelor aflate pe acest site si reproducerea lor sub orice forma
fara acordul scris al autorilor sau al Catharsis Media. Si suntem foarte hotarati asupra acestui aspect!
© Catharsis Media 2004


    Catharsis Media 2004